Pistol kurs / nybegynnerkurs
Startside | Kurs |
 

KURS

Litt informasjon om pistolkurset i regi av Nittedal Sportsskyttergruppe.
Kurset blir holdt over 3 kvelder; på vår skytebane og i klubbens lokaler på Varpet. Du må være 21 år eller eldre for å delta.
Første kvelden er avsatt til teori, de to neste til teori og praktisk skytetrening. Som kursdeltager må du være tilstede på samtlige. Vi bruker klubbens egne treningsvåpen, revolvere og pistoler i kaliber .22 LR, som er et behagelig kaliber som passer for alle.

Kursavgiften er kr 2500,- som inkluderer lån av våpen, all kursammunisjon, kursmateriell og medlemskap i klubben ut året. Kurset og sporten passer også godt for jenter.

Pistolkurset har som formål å gi skyttere nødvendig teoretisk og praktisk kunnskap for sikker behandling av våpen og for å bli en god skytter. Kurset omhandler blant annet; regelverk, skytegrener, våpentyper og ikke minst sikker behandling, oppbevaring og omgang med håndvåpen. Våre instruktører følger offentlig godkjent pensum, og du får utdelt kursmateriell du kan beholde etter kurset. Gjennomgått kurs og medlemskap i pistolklubb er to av kriteriene for å få tillatelse til å kjøpe eget våpen. Kurset avsluttes med eksamen.

Velkommen til en hyggelig hobby blant drøyt 100 skyteinteresserte på alle nivåer, vi har organisert trening på egen bane hver mandag vår, sommer og høst. For påmelding, følg linken på denne siden.

Kurs starter normalt i månedskifte april/mai. Sjekk ut Hva skjer for detaljer

Årets kurs er fulltegnet

Påmelding.